Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az volt hogy volt rajta pin, de repcsi módban volt. Arab vagy valami fura betűkkel, volt a nyelve...
Rádugtam gépre reseteltem, hogy itunes felismerje. (ekkor rányomtam, hogy visszaállít)
Nu akkor első bejelentkezésnél már magyar lett
De írta is hogy lockolva vagyon.
Ezután akkor megnéztem a sorozatszámát visszakerestem, hogy hátha kiír valami hasznosat az oldal, vagy pl ilyesmi hogy "üzenj a tulajnak" de ilyen nincs az oldalukon.
Szóval most itt tartok. Holnapra válaszolnak majd az ügyfélszolgálatosok, hogy mit tudnak ezzel a helyzettel csinálni.
Tudom, hogy nekem nem adják meg 3. fél adatát. De hátha neki a tulajnak elküldik az én elérhetőségemet (mert én kértem is ezt). Akkor van esély rá hogy visszakapja a kicsi lánya/fia, mert tele volt játék értesítővel a kütyü
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De írta is hogy lockolva vagyon.