Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi nektek!
Akkor próblom kiismerni a Chrome-ot, ha a könyvjelzőkre megoldást találok és nem omlik össze, már elégedett leszek.
Mac-en is azt használom, ott bevált. -
runner 125
nagyúr
Hi,
Tapasztalt mar valaki olyat, h ha meg van nyitva jo pár lap Safariban, s pl. lap betoltese közben (mondjuk index.hu) gyorsan belegorget, egyszerűen összeomlik a Safari? Elfeketedik kb fel másodpercre a kép es az iOS fokepernyoje jelenik meg.
Ezt követően ugyanúgy vissza tudok menni, nem zárja be a bongeszot, de na, azert ilyet ne csináljon.
Retina Mini, 7.1.1Jah es igen, a másik. Elkezdek írni egy posztot ide, de felbehagyom, atnezek másik oldalra mondjuk. Ha, pár perc múlva visszamegyek eltűnik a francba az egész eddigi leírt tartalom. Ahogy megfigyeltem folyton ujratolti az adott oldalt, ha a megnyitottak között mozgok. Ez így fassag számomra, valahogy tudom deaktivalni?
Tegnap este mérgemben leszedtem a Chrome-ot, ott meg a konyvjelzok több lepeses elérése nem tetszik. A Safari gyorsgombja sokkal jobb.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Tok téma:
Ma jött meg a rMini-mhez a Tucano Folio Case tokom. Videó.
Elképesztően jó minőség, és ezért a pénzért egyenesen ajándék. Baromi vékony, mágneszáras, védi az egész készüléket, mindemellett kitámasztható és a legfőbb dolog, h tized mm pontos a műanyag tartó, amibe belepattan a készülék. Soha nem volt jó tapasztalatom a belepattintós tokokkal, mindig aprót mozgott benne, vagy éppen annyira nyers és éles anyagú volt, h egyszerre lepattant a festék vagy megkarcolta. Noh itt ez abszolút meg van oldva.
Részemről ajánlva, csalódásmentes, főleg h majd' negyed annyit, mint a gyári Smart Case.

-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Tokos kérdésemre senki?
Illetve milyen megoldás létezik arra h egy emailben kapott PDF-et le tudjak menteni és mondjuk később új e-mailben tovább tudjam küldeni? ( feltallozas problémája ugyebár )
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ah, köszi, húztam mindenhol de ott pont nem.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Konyvjelzok sorrendjét utólag h lehet módosítani?
-
runner 125
nagyúr
válasz
llaszlo
üzenetére
Ah így világos köszi.
Más. Arra nincs valamilyen egyszerűbb opció, h ha pl ide fórumba be van illesztve egy fotó (pl. Kepfeltoltes.hu-rol) direktbe, akkor gyorsan meg tudjam nyitni új lapon? Egyelőre csak úgy sikerült h hosszan ranyomtam a képre, másolás, majd új lapon beillesztettem a linket.
Köszi. -
runner 125
nagyúr
Most nézem h free az Office 365, 1 év után mennyi a meghosszabbítása?
-
runner 125
nagyúr
Hi,
iStat-hoz hasonló app van ipad-re is?
Köszi. -
runner 125
nagyúr
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Ah köszi. Hangouts nagyon cool, miért nem ezt használtam eddig..
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Google talk-hoz melyik appot javasolnatok?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Belepek én is a clubba egy Mini 2 lte 32g-vel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest