Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu
tag
Sziasztok!
Hátha valakinek segít, vagy ötlettel szolgálok. Amikor belevágtam a dolgokba, egész gyorsan rátaláltam a már emlegetett ESP8266 eszközökre, amiből én a Wemos D1 minit választottam, lévén sok shield van hozzá. Erre saját szoftvert írtam elsőnek, ami direktbe kommunikált a Google féle Firebase megoldással.
Azóta felmerült az igény más eszközök használatára is, pl Aquara Water Leak sensor, Xiaomi Air Purifier 2, Broadlink rm3 mini. Emiatt átalakítottam az addigi rendszert. Az ESP-ken már Tasmota firmware van, ezek MQTT-vel kommunikálnak, mosca node.js alatt. A node.js adta magát a sok kész library-vel, így bármivel lehet szinte kommunikálni. Az MQTT saját szerveren van LINUX alatt, innét az adatok továbbra is Firebase-be mentődnek, mivel a szerver nem elérhető távolról.
A megjelenítést kliensen Google Chrome Extension-el oldottam meg. Valahogy így néz ki jelenleg. Tud riasztásokat küldeni, bizonyos érték átlépése esetén, illetve mutatja amire szükség van.
Nem mondom, hogy a legjobb, legszebb megoldás, amit tákoltam, de cél volt, hogy ingyenes legyen minden szoftver és én is dolgozzak benne, ne csak kész megoldást használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest