- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Gozarak
csendes tag
Üdv,
Nem tudom jó helyen nyitottam-e a topicot de lenne egy érdekes problémám a WiFivel.
A helyzet a következő: Adott egy telek amin van 2 épület. (A két épületet nevezzük A-nak és B-nek)
A épületbe be van kábelesen kötve az internet és onnan volt sugározva B épületbe az internet WiFi-n keresztül. Mivel a jel nagyon gyenge volt B épületbe ezért azt a megoldást találtuk, hogy kábelesen áthúzzuk az internetet A-ból B-be is és egy a B épületben elhelyezett router segítségével sugározzuk az internetet.
A fizikai procedúra meg is történt, a router el lett helyezve, a jel szép, fogható. Na most mikor fel akarok csatlakozni a netre akkor jelzi, hogy a jel maxon van de internet nincs. Laptopon lefuttattam egy hibakeresést és azt dobta ki, hogy a DNS szerver nem válaszol. Most jön a csavar: Nagy ritkán kb. 100-ból 1x felcsatlakozik a wifire probléma nélkül és megy minden szépen egészen addig amíg le nem csatlakozok. Mi lehet a probléma ?
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest