- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
arch7nGel
csendes tag
Kijöttek megnézni a modemem. Én speciel nem voltam otthon, de állítólag száltörés volt az UTP kábelben és emiatt volt nagy ping. Valamit mértek is az itthoniak elmondása szerint. Érdekes ez a ping, mert csak hétvégén és hétköznap délután jön elő?
CS:GO ma ugyan úgy élvezhetetlen volt, mert pár körig 40ms a ping, amit még tűrhető, de a meccs felénél már 50-100 között ugrál és össze vissza dobál a játék. Sima 1.6-on is ugrál... Lehet a gépemmel van baj?
-
arch7nGel
csendes tag
Nem valami pörgős a topik, de azért csak megkérdem.
Hetek óta rosszalkodik a kábeles netem. A le/feltöltéssel nincs gondom, de a pinggel és a jitter annál inkább.
Napközbe este 10-11-ig multis játékok szinte a játszhatóság határán van, vagy inkább alatta. 100+ms pinget és 50-100ms jitterert kapok a pénzemért. Gondolom nem kell ecsetelni, hogy dobálnak a játékok és hiába lő az ember fejre, ha 4x-re talál. Este 10-11 után viszont, hirtelen 20-30 körül lesz a pingem, 3-4 jitterrel. Túl van terhelve esetleg a hálózat? Vagy esetleg nálam van gubanc? Le/feltöltésre van garancia, de erre lehet egyáltalán reklamálni?Hétvégi példa: Link
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- PlayStation 1 / 2
- EA Sports WRC '23
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Flint 2 OFF topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest