- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Google Drive-ról kapkodtam le pár 250-300Megás file-t és 9.9MB/s körül hoztak. Ezek szerint csak nem lehet gond...?!

Nem lehet, hogy ezeknél a speedtest oldalaknál bejátszik az is, hogy maga az oldal is terheli közben a böngészőt?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem tudom, hogy mivel lehetne mérni azt?! Torrent az ugye nem túl mérvadó, mert nem csak tőlem függ, de Innen most leszedtem az első Ubuntu torrent-et az átlag 7.8MB/s-el jött le (gondoltam ezeket seed-elik rendesen). De tegnapiak között is látok olyat, amin 8.2MB/s-et mért átlagnak. De azért az ilyen elég ritka.
Tudsz olyan filemegosztót, ahonnan korlátlan sebességgel lehet letölteni nagyobb file-okat?! Vagy hogy lehetne ezt akkurátusan mérni?!

-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az az oldal 54/41-et mért aztán 31/40-et, aztán utóljára 80/46-ot, mindíg 20-as ms-el Budapestre (Debrecenből). A speedtest.net is hasonlóan különböző eredményeket produkál: elsőre 22/25-öt, aztán 36/50-et, aztán 20/53-at 13-18 ms között Nyíregyházára.
A Digi speed tesztje viszont rendszeresen 88/52-ő körül mér 7-11ms-el...
Most akkor kinek/minek higgyek?
Gyanúsan eltérőek ezek az értékek.Nem lehet, hogy valami helyi Router vagy LAN gond van nálam?!
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok Digi kábel netem van. Az internet sebesség tesztelésére melyik a legjobb, legajánlottabb oldal?
A Speedtest.net egyfolytában nagyon egymástól eltérő eredményeket ad (és tele van pakolva reklámokkal, amik a böngészőt is belassítják). A http://digi.hu/meres oldal akkurátus, megbízható eredményt ad?
És 7-10ms latency elfogadhatónak számít?!
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Konteó topic
- Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest