- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
Szia!
1. Ha másnak működik a net normál sebességgel, akkor nem szolgáltató oldali probléma
2. Ha routeren nem állítottál semmit, akkor nem ott van a baj
3. Ha a géped máshol nem korlátoz 750Kb/s-nál (750KB/s ? ), akkor nem is a géped a hibás
4. Ha wifivel és utp-n keresztül is ugyan annyit mérsz, akkor nem hardware-es hibaÍgy mind a 3 hibaforrást kilőttük, személy szerint lehetetlennek tartom, hogy ez a hiba egyáltalán létezik.
Én azt mondanám, hogy biztos legyél a dolgodban, először reseteld a routert, majd építsd fel megint a PPPoE-t. Így akkor biztos gyári alapértelmezett beállítások lesznek a routeren, ami egy konkrét MAC-re biztos nem oszt ki kisebb sebességet.
Ha ez nem segít, akkor Windows reinstall.De csak azért, mert nem tudom, hogy hol lehetne korlátozást beállítani
Ha ezek nem segítenek, akkor semmisem. Szerintem.Viszont még egy buktató kérdés
:
Amikor Te mérsz sebességet, akkor másik gépről, vagy háttérben futó alkalmazással nem korlátozod a sávszélességet (torrent, bármiféle letöltés, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged