- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Mr-Pamacs #118 üzenetére
Na mint kiderült nem a szolgáltatónál volt a hiba.
Történet:
Reggel fél 6-tól 7-ig próbálkoztam a kapcsolódással. Nem ment, panasz levél a szolgáltatónak (nagy nehezen) 7 órakor. Délután 1 körül hívnak hogy otthon vagyok-e mert jönne a szerelő megnézni. Mondom jöjjön. Szerelő kijön, probléma elmesél,nézegeti, rádugja a saját gépét, modemét, kért egy bemérést, mondja h ez jó, de lekéri a hibanaplót. Tényleg nem felőlem volt a hiba, elkezdi javítani. Kicserélte a fali aljzatot (még a régi fajta volt), lecserélte az oszlopról lejövő kábelnek a dobozát is a házfalán, megnézte a 2 oszlopon lévő toldást is. Lemászik, na mondom nem lesz olcsó, dobozok, kiszállás (szombaton), munkaidő... Kérdem mennyi. Semmi, cég fizeti (T-com). A hibanaplót nem zárta le, hogy ha baj van vele akkor szóljak be ujra és megy visszafelé a központ fel a hibakereséssel. Hétfőn jön a telefon hogy észleltem-e hibát, mert ha nem lezárnák a hibanaplót.Kellemesen csalódtam a T-comban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Robot fűnyírók
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest