- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
BF link (vagy weboldal), itt meg regisztráció után 3 kiválasztott ticker-re látsz asszem 10 vagy 15 mélységű könyvet.
#894 pont ezért jó az BF oldal, látod, hogy kik milyen mennyiséggel vannak alattad/feletted. Igen, ahogy írod, több száz k-nál már nagyon nem mindegy, hogy mennyi a spread. Mondjuk én ilyen mennyiséget több adagban szoktam, mert (pillanatnyi időre) tényleg el tudja vinni az árfolyamot.
Sok manuális order van, de van egy csomó bot is, ami kb 0.1 mp alatt alád rakja az árat
, de általában nem nagy mennyiséggel.
-
Blaymoira
tag
IBKR-en desktop vagy mobil app kell és ott a tőzsde specifikus tickert kiválasztani (legegyszerűbb ISIN-re keresni és akkor megkapod az összes tőzsdét). De alapból csak top of the bookot látod. Level 2 (többi árszinthez) fizetni kell vagy market data snapshotot kell kérni. Bár szerintem ETF-eknél ez annyira nem érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 25
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest