- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
BF link (vagy weboldal), itt meg regisztráció után 3 kiválasztott ticker-re látsz asszem 10 vagy 15 mélységű könyvet.
#894 pont ezért jó az BF oldal, látod, hogy kik milyen mennyiséggel vannak alattad/feletted. Igen, ahogy írod, több száz k-nál már nagyon nem mindegy, hogy mennyi a spread. Mondjuk én ilyen mennyiséget több adagban szoktam, mert (pillanatnyi időre) tényleg el tudja vinni az árfolyamot.
Sok manuális order van, de van egy csomó bot is, ami kb 0.1 mp alatt alád rakja az árat
, de általában nem nagy mennyiséggel.
-
Blaymoira
tag
IBKR-en desktop vagy mobil app kell és ott a tőzsde specifikus tickert kiválasztani (legegyszerűbb ISIN-re keresni és akkor megkapod az összes tőzsdét). De alapból csak top of the bookot látod. Level 2 (többi árszinthez) fizetni kell vagy market data snapshotot kell kérni. Bár szerintem ETF-eknél ez annyira nem érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest