- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
Kicsit nitpickelek. Ez nem teljesen igaz ebben a formában. Egy árszinten lehet akárhány eladó/vevő (oldaltól függően). De részleges teljesítés, akkor történik, ha nincs a megbízási feltételeknek megfelelő mennyiségű termék az árkönyvben, amit te megadtál a megbízásnál. (Ez lehet azért, mert sok megbízás volt, ami teljesült egyszerre és elfogyott a likviditás az adott árszinten, vagy csak simán visszavonták a megbízásokat.)
Azt sose tudod, hogy hány vevővel teljesül általában a megbízásod normál esetben, csak ha hozzáférsz a tőzsdei L3-as adatokhoz.
-
nnorbi9
újonc
Értem és sejtettem, hogy azért, mert több vevő/eladó volt. Viszont igy egy kicsit fura számomra, mert így akár "önkényesen" is feldarabolhatja az IB a tranzakciókat csak azért, hogy többször le tudja vonni a minimum díjat. Tudom, az IB megbízható cég, van múltja és nem csinál ilyet, de hát na....
Még jó, hogy nem fixed pricing-ban vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest