Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
nnorbi9
újonc
IBKR Mobile appon hogyan tudom beállitani azt, hogy a görbén lássam, hoyg hány darab részvényem van és mennyi az average price, amennyiért vettem?
Webes felületen az a kék vizszintes vonal: -
nnorbi9
újonc
Értem és sejtettem, hogy azért, mert több vevő/eladó volt. Viszont igy egy kicsit fura számomra, mert így akár "önkényesen" is feldarabolhatja az IB a tranzakciókat csak azért, hogy többször le tudja vonni a minimum díjat. Tudom, az IB megbízható cég, van múltja és nem csinál ilyet, de hát na....
Még jó, hogy nem fixed pricing-ban vagyok....
-
nnorbi9
újonc
Miért van az, hogy az IB webfelületén leadott eladásomat és vételemet is több részletben teljesítette a rendszer (és emiatt a díjat többször vonta le)?
-
nnorbi9
újonc
Az appban (vagy a webes felületen) hol tudom megváltoztatni, hogy melyik tőzsdén akarok vásárolni? Egyszerűen nem találok ilyen opciót.
Ugyanis az történt, hogy az egyik ETF-nél eddig két vásárlás alkalmával 1,25 euró jutalékot vont le, most utoljára pedig 2,55-öt. A kimutatáson látom, hogy az előbbiek GETTEX2-n lettek vásárolva, a legutolsó pedig AEB-n. -
nnorbi9
újonc
Értem, köszönöm szépen!
De akkor ezek szerint, ha TBSZ-re teszem, akkor 5 év múlva adómentesen kivehetem.Pont a folyamatosan gyengülő forintot akarom elkerülni. Euróból eurós etf-et venni, majd 5 év múlva euróban kivenni az összeset (vagy persze újra befektetni). És mivel német a bankszámla, továbbá az IB-nek is euróban német bankszámlára kell utalni feltöltéskor, így gondolom teljesen kikerüli Magyarországot a pénzmozgás.
Csak az zavar még, hogy az IB főszámla az eurós, a TBSZ pedig HUF. Tehát lesz itt pár oda-vissza váltás?
-
nnorbi9
újonc
válasz
UberMutant #92 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam. Nem ugyanazt az összeget utalnám vissza, hanem IB-n vennék belőle etf-et és pár év múlva az etf-kamatokkal együtt kerülne vissza a német bankszámlára a pénz.
-
nnorbi9
újonc
Sziasztok!
Ha német bankszámláról utalok be IB-be eurót, majd pár év múlva ugyanarra a saját eurós számlámra utalom vissza az összeget, akkor kell-e adóznom és ha igen, akkor hol?
Magyar adórezidens vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest