Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zserrbo

aktív tag

válasz Cyberslider #3191 üzenetére

Működhet vajon ha kisebb liquid vagyont adok meg, így növelve a különbséget?
    Pl
    Net Worth (EUR)
    200,000 - 400,000
    Liquid Net Worth (EUR)
    15,000 - 45,000

Tehát a Growth üti a leveraget? Legelőször csak az utóbbi volt megadva tehát a legnagyobb kockázatú a célnak.
    Ez van most:

Egyébként ez jött legutóbb és jobban megnézve volt magyarul is jött már. Összesen 5x idén januárban így kezdek kételkedni hogy akarják-e hogy én itt kereskedjek.
    "
    Following a review of your financial information, trading experience and investment objectives, your account (TBSZ-2025) no longer meets our current criteria to trade CLPs at IBKR and your CLP capability and permissions have been removed.
    If there are open CLP positions in your account, you may close those positions. You will not be able to open new CLP positions without re-approval to trade CLPs.

Előtte lévő nap meg kiegészítve ezzel:
    "
    Please review your financial information in Client Portal to make sure it is accurate. If you no longer wish to trade CLPs, please remove the capability through Client Portal.
    We will remove your CLP capability in 24 hours unless you re-qualify following an information update...."
    "

Az engedély nekem is zöld végig, miközben dobálja a levelet hogy megvonják az engedélyt. Annyi igaz hogy még az első megvonó email előtt vásároltam egy kisebb összegű tökeáttételes termékből.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés