Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Van egy asrock deszkam, mielott beletettem az e5200-at, neztem forumokon, h szeretik-e egymast. Nos, csak a legfrissebb bios (ami 2009 decemberi) kezeli normalisan. A korabbi verzioknal is elindult, de ugyanazokat a tuneteket produkalta, amit a tied. Alap frekivel, 6-os szorzoval. 3 eves biosod van, felejtos, hacsak nem talalsz valami hackelt / nem hivatalos verziot.
-
Boci_83
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Hopsz!
Utolsó falbaverős smiley az véletlen!!
Oda hálálkodósat terveztem!!!

darál0w: Nem tudom hogy került bele ez a proci, a 14 éves gyerek szokta ütni a gépet, meg ő szokta buherálni.
Kérdezem tőle hogy miért van megolvadva a molex csatitól a tápig a piros vezeték..?
Mire ő, hát az úgy volt hogy múltkor rákötöttem 11 ventilátort, aztán azt valamiért nem bírta!

-
Speed®
titán
válasz
Boci_83
üzenetére
Teljesen rendben van az 1200MHz terheletlenül, 6x200, energiagazdálkodás. Nézd meg, hogy terhelve felugrik-e 12.5x200ra (CPUz+Prime95).
A vCoreon ne csodálkozz, hivatalosan nem is támogatja a procit a lap..
Ha mégis üzemel rendesen, terhelve 2500on, érdemes megnézni a feszeket, nehogy túlfeszelje a lap az ismeretlenség okán.Ehh, jó rég állt megnyitva válaszra a lap ;p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oda hálálkodósat terveztem!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)