Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Van egy elado E5200 az aproknal. Gyengus darab.

-
RpPRO
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Van egy asrock deszkam, mielott beletettem az e5200-at, neztem forumokon, h szeretik-e egymast. Nos, csak a legfrissebb bios (ami 2009 decemberi) kezeli normalisan. A korabbi verzioknal is elindult, de ugyanazokat a tuneteket produkalta, amit a tied. Alap frekivel, 6-os szorzoval. 3 eves biosod van, felejtos, hacsak nem talalsz valami hackelt / nem hivatalos verziot.
-
RpPRO
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Nezzunk konkretan egy beallitast. Legyen 280MHz a buszsebesseg, h konnyen osszunk. 4:5-ben hajtom a DDR1-et, ez 224MHz-et eredmenyez. Ez most 2.5-3-3-5-tel megy. DDR2-ben ekkor a rated FSB 1120MHz. Sosem volt ilyen ramom, nem tudom, mit lehet kihozni beloluk, viszont magasabbak joval az idozitesek. Pl nalam most Everestben 6555MB/s a memolvasas, 5807MB/s az iras, 4309MB/s a masolas, kesleltetes pedig 64,3ns.
A kerdesem: egy atlagos 800-as rammal jobb eredmenyek szuletnenek az 5200-as procimmal? -
-
RpPRO
őstag
Elobb feljebb raktam poenbol fbs-t 287-re (3587MHz), nekiugraszottam par benchnek, jateknak es viszi stabilan. Ehh..
-
RpPRO
őstag
Igy van, lapfuggo, nalam nem irja ki a wattot. Sebaj.

-
RpPRO
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
A 4830-addal jatszol azokkal a jatekokkal es kisimult? Meg igy, szenne huzva is GPU limites a rendszer.
-
RpPRO
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Nincs lehetosegem allitgatni, magatol teszi. Ahogy szorzot sem tudok allitani.
Hybrid booster a beepitett megoldast erre. -
RpPRO
őstag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Jaja, VIA sosem, ez a 865 jol sikerult chip volt a maga idejeben. A memoriaigenyes feladatokat biztosan visszafogja, de a pusztan grafikai szamitasokat nem ertem, miert tenne. Pedig visszafogja, teny. A 3dmark eredmenyed jo pelda erre.
Amugy 3.5 gigan megy most az 5200 1.24V korul (ennyit ad neki a lap, allitani en nem tudom).
-
-
RpPRO
őstag
Megjott az E5200. Picit jatszottam vele es azt kell, h mondjam, h egy ati 3850-nek felesleges huzni ezt a procit. GPU limit hegyek.

-
RpPRO
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
Jogos, hulye volt a kerdes.

1. Akkor picit konkretabban:
E5200 a foszereplo
- most epp nem lustalkodik es 12.5x200-on robog. Ekkor mennyire feszult?
- amikor epp lustalkodik es nem dolgozik (6x200), akkor mennyit ker?2. Valaszod szoget utott a fejembe.
Lehetseges, h steppingtol fuggoen mas feszkot kapnak ezek a procik? Ha ettol fuggetlen, akkor fugghet mastol? -
RpPRO
őstag
Nem tiszta a kep szamomra:
e5200-nak mennyi az alapfesze? Valahol 1.175-ot irnak, van ahol 1.225-ot...
-
RpPRO
őstag
Koszi a valaszokat.

Az igaz-e, h az e5200 birja alapfeszen a huzast a legtovabb? kerdes pontatlan volt, igen, arra gondoltam, h alapfeszen, melyik versenyzo birja onmagahoz kepest legtovabb.

Latok itt is par szerencses emberket, akinek alapon 'docog' az e5200-a 3500-on.
Vegulis az ugyanannyira 40%, mint az en 2538mzh-em egy e2160-nal alapfeszen, sot az enyem 41%, biibii.
-
RpPRO
őstag
Par kerdes:
- van-e kulonbseg az R-es stepping es a korabbiak kozt huzhatosag tekinteteben?
- ajanlanatok az e5400-at?
- igaz-e, h az e5200 birja alapfeszen a huzast a legtovabb?
- mi az a vt?
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Ha 8 GHz-et birna 1.2V-on, az sem lenne eleg. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)