Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Egy wow a büdös életben nem fogja meg az E5200-t. Ott valami más probléma lesz. Főleg, hogy az E5200 erősebb azonos órajelen az E4xxx-eknél.
Próbálkozz más VGA driver-el vagy a játékkal bütykölj, amit lehet. Nekem még alapórajelen is elég volt Crysis-hoz, csak a COD4 multi miatt húztam 3,3Ghz-re.(#8287) bolcsodal: "Ezzel vidkarival nagyjából minden játékban CPU limited lesz."
Tessék?!
Furcsa, nekem is E5200+HD4850-em van és semmilyen CPU limitet nem tapasztaltam még. Gondolom azért, mert nem játszottam kettőnél több szálat használó játékkal, pl GTA4, ARMA2.
Egy E5200@3,6Ghz még egy HD4890-hez is bőven jó, ha max két szálú játékra használja az ember.
Légyszíves ne trémárk alapján ítélkezz, mert az nem játék, és egyébként is elavult (3 éves program). -
vzsryl
nagyúr
Ez most komoly? Egy trémárk miatt procit akarsz cserélni?
Talán azzal játszol?Szerk: Egy Quad-al több pontod lesz trémárk-ban, mivel 2-nél több szálas, de attól még játékokban sokkal kevesebb lesz az fps-ed, ha nem húzod 3Ghz-re. De nem tudom, hogy téged mennyire izgatnak a játékok.
-
-
vzsryl
nagyúr
Na, sikeresen belenyúltál egy olyan lapba, amihez nem tudok mit szólni.
Nforce-os chipset, ááá!
Sztem mielőbb cseréld egy G31/P31-es lapra. Magával az Asrock-al nincs gond, mert a G31/P31-es lapjuk már elég új és kifejezetten jól muzsikálnak. De ettől függetlenül ebben a kategóriában a gigabyte sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ha nem feszel nagyon túl a lap, esetleg még esik is, akkor ezt még bírnia kell.

1edül a ramnak nem lehetett +feszt adni, ezért is menesztettem anno.
Nforce-os chipset, ááá!