Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmuty
csendes tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Hali!
A hőmérséklet különbséget leszámítva nekem is hibátlan eddig a proci. Viszont valamiért nem tudom rendesen megcincálni.
Egy nagyon régi gépről váltottam most és biztos én bénázom, de alig birok belőle kifacsarni 3,3 Ghz-et. Bár ennél több úgy érzem mostani játékokhoz talán nem is kell. Alap órajelen is vígan fut minden amit eddig próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egy nagyon régi gépről váltottam most és biztos én bénázom, de alig birok belőle kifacsarni 3,3 Ghz-et. Bár ennél több úgy érzem mostani játékokhoz talán nem is kell. Alap órajelen is vígan fut minden amit eddig próbáltam.