Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
krammerka
üzenetére
Ez nem lesz akkora siker
Alig páran vagyunk itt. Már legtöbben 4 magban gondolkoznak, meg váltanak vissza éemdíre mint én is
A s775 dícső napjai lassan leáldoznak, jönnek jan-ban ha minden igaz az i3-ak is, cerka is lesz köztük
E3200-ről gyakorlatilag nincs hova fejleszteni...e5200? Alig gyorsabb, VT sincs benne, új E6300? Fasza, csak annyiért már majdnem x4 620-at vehetsz. Fölötte meg...E7xxx ár/értéke pocsék, 8xxx tudásához képest szintén drága, k_vadok sokba kerülnek, egy combosabb árán már lehet i5/i7-et is venni, talán még egy Q8xxx megéri használtan, de aztán vége.kulerr: Természetesen új árakat feltételeztem mint mindig
Használtan néha fillérekért lehet jó cuccot venni, ezt mindenki tudja. De ettől függetlenül ha nekem most azonnal kellene egy dq6 lap, nem tudnám megvenni csak boltban, te meg nyilván nem adnád ide annyiért amennyiért vetted
Megcsináltam a 4850-et, vidd azt, hadd játszanak a lyányok

lipi67: Ehhez a procihoz g31 is elég, 1-200mhz pluszt hozhat egy komolyabb lap, nekem ennyit nem ért többszörös ár
Tőlem is került ki ebből a lapbóp 1.35V@4Ghz-es primestabil proci, el is vitték gyorsan 
BÚÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Alig páran vagyunk itt. Már legtöbben 4 magban gondolkoznak, meg váltanak vissza éemdíre mint én is
A s775 dícső napjai lassan leáldoznak, jönnek jan-ban ha minden igaz az i3-ak is, cerka is lesz köztük
E3200-ről gyakorlatilag nincs hova fejleszteni...e5200? Alig gyorsabb, VT sincs benne, új E6300? Fasza, csak annyiért már majdnem x4 620-at vehetsz. Fölötte meg...E7xxx ár/értéke pocsék, 8xxx tudásához képest szintén drága, k_vadok sokba kerülnek, egy combosabb árán már lehet i5/i7-et is venni, talán még egy Q8xxx megéri használtan, de aztán vége.
Használtan néha fillérekért lehet jó cuccot venni, ezt mindenki tudja. De ettől függetlenül ha nekem most azonnal kellene egy dq6 lap, nem tudnám megvenni csak boltban, te meg nyilván nem adnád ide annyiért amennyiért vetted
Megcsináltam a 4850-et, vidd azt, hadd játszanak a lyányok