Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Chaser
legenda
válasz darál0w #35405 üzenetére
Komolyan szerettem volna egy hasonlót, főleg itx méretben. Vettem is frankó codegen mx31-et távval, kártyaolvasóval. Na a táv nem működött sehogy. Kérdeztem havert a boltban hol a gebasz? Azt mondja nála se működik, nagyker azt mondta ez ilyen. Másik havert megkérdem: működik az, csak ezt meg azt le kell tiltani. Nálam sehogy nem ment, na mondom akkor takarodsz a qrva anyádba Feldobtam apróba, elmondtam a tagnak mi a helyzet, gyakorlatilag csak üres ház árában odaadtam, nála működött elsőre Így nem lett szandikám, pedig szemezgettem vele, pentiumokkal is Mondjuk az x2 235e is bőven elég volt, HDban 5670 1GB mellett krájzisz2 maxon ment mint a disznó
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz dízelracer #35407 üzenetére
Nálam 1általán nem indult el az infra. Kód 10: nem indítható. Driver nem is kell hozzá pedig A másik tagnál ment elsőre, távolsággal sincs gond. Ez egy jel volt, hogy ne akarjak mindig mást
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz darál0w #35409 üzenetére
Sztem a távot nem ők gyártják, ugyanolyat találtam , huf-ban csekély 6-7k körüli összegért igaz az külső usb-s vevős. Nah mind1, olcsón jutottam hozzá, bukta nem volt, tanulságot levontam. Nem is használnám, itt van a kis amd gépem is, de csak van.
1ébként az mx31 a többi házukhoz képest kifejezetten minőségi hatást keltett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
dízelracer
őstag
Iskolai Filmcímek
Első tanítási nap = Jöttünk, láttunk,visszamennénk.
Osztálypénz = Kincs, ami nincs
Tanár felgyógyul = Batman visszatér
Közeleg az érettségi = Terminátor 2 – Az ítélet napja
Ha felelés előtt állsz = Vészhelyzet
Minden órán dolgozat = Rémálom az Elm utcában
Röpdolgozat = Megint dühbe jövünk
Töri óra = A bukás
Ügyeletes tanár = Sentinel, az őrszem
Szülői értekezlet = Végső visszaszámlálás
Osztálykirándulás= Másnaposok -
zoltanz
nagyúr
válasz dízelracer #35413 üzenetére
Ha felelés előtt állsz = A bárányok hallgatnak
Osztálypénz = Egy maréknyi dollárért
Töri óra = Titanik -
shteer
titán
reggelt!
szerintem jónak tűnik..
-
hackeeeee
Jómunkásember
- Ki az abszolút vasutas házaspár?
- ??
- Eva Peron és Charlie Sheen!!Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
Fütyim az AMD Cool n 'Quiet -jába.
-
zoltanz
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz shteer #35435 üzenetére
Aham.... Csak nem tudsz róla..
Haveréknál nem egy Gigabyte, Asus, és MSI lap megfordult, amibe szépen olyan procikat pakoltak bele, amikkel meg sem mukkant.. 775-nél ez főként a quad-okra volt igaz... Bármilyen biost kapott a lap, meg sem moccant a quad-dal, C2D-vel meg ment szépen. Sandy-re ez már szerencsére nem igaz, de viszont s1366-nál még volt hasonló "hiba".
Amúgy ez a tényen nem változtat, ettől még az Intel is CSAK veszélyes hulladékot gyárt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hackeeeee #35418 üzenetére
reggel szállingozott. de nem maradt meg egy szem sem.
viszont a bal lábam reggel kettévágtam...valamelyik idiota a pincébe ugy rakott le egy üveglapot, hogy a sarka kilogott, én meg nem láttam...simán belerugtam...
a bal lábam vádli magasságban oldalt és egészen a sípcsontomig szétvágta...mély és elég széles...bár varni nem kellett...viszont eléggé csunya...
ha megtudom melyik állat volt kettétöröm a fején.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Gyuri27
félisten
válasz zoltanz #35442 üzenetére
Vegyél intelt. Ott nincs cnq
Bővebben: az amd nem neked való!
Lényeg a lényeg. Asrock lapokban bárhogyan tuningolsz müködik a cnq. Más lapoknál tuningnál nem megy pl (van amelyiknél bármilyen tuningnál fsb-szorzó, van amelyiknél csak szorzónál). Ezt a lap totyikjában kell megkérdezni.
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
válasz dízelracer #35449 üzenetére
AMD Athlon X2 3600+ (Brisbane G1) proci, Asrock Alivesata2-glan lap miért?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest