Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
fritzoliver
üzenetére
Értem a logikádat, de itt egy kicsit többről van szó.. Alacsonyabb feszültségen kisebb a felesleges hődisszipáció. És ezen spórol..

Ne csak a hasznos teljesítményt nézd, hanem azt a felesleges energiát is amit csak a levegő melegítésére használ el a memóriamodul!! Abból meg így lehet spórolni és máris kevesebbet eszik, mint a 1,5V-os ugyanilyen modul ugyanakkora terhelésen!! -
Laca 012
őstag
Na azt hiszem akkor meg is lesem ezt az új BIOS-t, aztán feltolom rá..
Igazából nekem nem volt vele problémám már a mostani BIOS-szal sem..

Nem tudom, Te pl. melyik kimeneten használod, mert én csak a HDMI-t, így lehet az is számít.. (A képszéteséses dologra gondolok)Nálam a szürke színű Kingston KHX1600C9D3X2K2/8GX 2x4GB-os normál feszültségű HiperX kit-tel megy, és az Aldi-s fogyasztásmérőm 40W körül mutat sima böngészés közben.
Pedig egy Green 80W-os PicoPSU-ról hajtom.(Bár ez(ek) az én Aldi-s fogyasztásmérő(im) minden konfigurációnál többet mutat(nak) mint mások más fogyasztásmérői ugyanolyan konfigokkal...)
1db 2,5"-os WD5000BEKT van még ráakasztva, egér+bill., aztán ennyi..
Ellenben az i3-2125 nél mintha nem menne a speedstep.. Nem is tudom, hogy hol-mivel lehetne lecsekkolni..
-
Laca 012
őstag
Upsz.... Akkor ezek szerint nem csak nekem jött elő ilyen dolog..
Ráadásul másik fajta, de szintén intel lapnál.. Az enyém DN2800MT atomos lap, de az sem százas.. (május 8.-a óta gariba, de semmi hír róla)Holnap akartam én is egy ilyen DH77DF lapot venni a céghez (most rendeltem volna iponból), de azt hiszem kicsit várok..

Még jó, hogy rátaláltam erre a fórumra (még időben).. Kétszer csak nem szeretnék beszívni ilyen gyors egymásutánban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi