Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Nalad a "nagy" fogyasztasrol a procid tehet! Nem "T" jelzesut vettel, es azert mersz ennyit.
PicoPSU-n nagyon gondolkodtam en is, de rajottem, hogy jobban jarok egy "standard" 80+ vagy 85+ -os tappal. Erdetileg napelemekkel akartam megoldani a taplalasat, de ahhoz a dragabbik Pico kellett volna. Oszottam, szoroztam es rajottem, hogy nagyon nem eri meg ennyi penzt beleszorni, igy maradtam a hagyomanyos megoldasnal.
Memoria modulnal pedig 1-2W takarekossagrol beszelhetunk, de ott is csak akkor ha terheles alatt all a gep. Ez mar inkabb szorszalhasogatas, de ha lud akkor legyen kover, osszegben nem volt akkora kulonbseg, hogy ne erje meg megvenni a LoVo-sat.
Vannak fent ilyen tesztek a neten, google ad ra par talalatot.En DVI-rol hajtottam a monitort.
Most mar azt mondom, hogy nagyon nem bantam meg, hogy ezt a konfigot raktam ossze! NAS-nak es tuzalnak az egyik legjobb ebben a kategoriaban. Persze leteznek kisebb alaplapok amik kevesebbet fogyasztanak (Nano vagy pico-iTX), de azokba en nem akartam belevagni.
-
Ptk
csendes tag
Szia!
Azota sikerult elorebb jutnom a dolgoban. Egy hetveges probalkozasok es tesztek utan sikerult lokalizalnom a problema forrasat! Rajottem mi okozza a BIOS-ban ezt a karakteres szetesest!
Elso sorban szeretnem kihangsulyozni, hogy en is ludas vagyok a dologban! Elso tesztek soran egyszerre tobbmindent allitottam a BIOS-ban igy nehez volt meghatarozni, hogy mi miatt is lehetnek a problemak. Nem akarom tovabb szaporitani a szavakat, raterek a lenyegre.
Karakter szeteses problema megoladasa:
Power menupont alatt van egy Video optimization (azt hiszem igy irjak). No ezt nem szabad bekapcsolni!
A masik, hogy Performance menuhoz nem szabad nyulni, hagyni kell gyari beallitason, es akkor teljesitmeny felvetelben szep eredmeneyeket lehet elerni. Volt mikor 17 watt -ot mertem idle allapotban!!!
Vegleges konfigom osszeallt, meg be kerul 3db WD20EARS software -es raid5-el. Ha lekapcsolnak a winyok, akkor 22-23W -os fogyasztast mertem. Max ertek amit mertem az ~40W kornyeken alakult. Ezzel mar elegedett vagyok en is.

Megj.: Remelhetoleg mielobb javitjak a BIOS-ban ezeket a problemakat, hisz meg elegge uj alaplaprol van szo. Ezt leszamitva meg vagyok elegedve a konfiguracioval!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vannak fent ilyen tesztek a neten, google ad ra par talalatot.