- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
Ironskin #1023 üzenetére
Tegnap azt találtam ki, hogy megfordítom a hdd-t, úgy hogy a nagy teteje hozzáérjen a ház oldalához. Kicsit átfurkáltam a HDD - ODD közös tartóját (Modecom feel) és be akartam rakni, de a ház belső felén ki van hajtva egy pár fűl amiért a hdd lapos teteje nem ér hozzá (nem fekszik rá) ezért kerestem egy olyan vastag alumínium lapot ami legalább akkora, mint ez a fül (4mm). Ezután gyakorlatilag teljesen fix kapcsolat lett a ház oldalával és sikerült levinnem a 22 fokos szobában 40 fokra a hdd hőmérsékletét (2 óra használat után is). Természetesen hdd terhelése után elértem a 46 fokot is, de ezt az everest hdd tesztjével, illetve winrar kitömörítéssel értem el, kb 15 percig futtatva a dolgokat. Legközelebb képekkel is szolgálok, de kicsit továbbgondoltam a tervet és egy alumínium hdd-odd tartóra gondolok, bordával és egy kis háztuninggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest