Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Miert szeretned alapon hasznalni? Ha magat az idozitest lejjebb veszed, akkor azzal az erovel az orajelen is emelhetsz. A tRAS -ra beirt 14 pedig biztosan nem annyi akart lenni.
Azt sem ertem, mi oka annak, hogy nem akarsz neki 1.2v-nel tobbet adni, mikor a gyari uzemi feszultseguk ezeknek a moduloknak 1.2-1.35v. A cpu-nak meg edesmindegy, 1.6v-on sem ripalna az IMC. -
#Morcosmedve
veterán
Giga 5P meg nem valt be, a ramjaim miatt... pedig amugy sztem jobb lap lenne mint az Asus X99-S...lehet felteszem aprora a het vege fele.
-
MPowerPH
félisten
Oszinten megmondva meg nem probaltam, mit megy alapfeszen. En most 4.5GHz@1.25v-n hasznalom, ami meg leggel is boven hutheto, es feszultseg teren is biztonsagos szint. Az osszes energiatakarekossagi feature aktiv, ami elesen szembe megy az OC alapszabalyaival. Igy vesztettem ugyan stabilitast, amit +0.025v-al tudtam kompenzalni, de takarekosabb lett a gep.
Ellenben kulfoldi forumokbol kiindulva(mivel itthon eleg szuk ez a kor...) kikovetkeztetheto, hogy jobban birja a magasabb feszt, mint a Haswell. 24/7-re 1.35v-al siman megkinaljak, tesztekre pedig eleg sokan siman 1.45v+-t is adnak neki, mindenfele negativ kovetkezmeny nelkul. Van egy 4.7GHz-s setupom is, 1.36v-al, de feleslegesnek erzem, nem is eroltetem. De ugy nez ki, hogy nem kell annyira felteni,.
Egyebkent maga az alapfesz rendkivul alacsony, 0.990v koruli mindegyiknel, szoval sokat ne varj tole feszemeles nelkul.
Chipje valogatja az OC-t itt is, de kozel nem akkora a szoras, mint a 4 magosok eseten. Valszeg a joval kevesebb user miatt.... De itt is ki lehet fogni nagyon hurka darabot, meg lattam mar(igaz 5960X volt..) golden chipet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- I7 7700K
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest