- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #6049 üzenetére
tenyleg nem lehet alvo allapotba elkuldeni a gepet ezzel a deszkaval...?
rendeltem hozza meg ugyanolyan 2x8GB DDR4-2400-t, amivel a kit is erkezett, hogy quadchannel-ben menjenek, mar megvarom azt is amire megjon... remelem nem augusztus lesz, amire megerkezik
az all core turbohoz, eleg csak a hackelt BIOS-t felrakni ra, vagy kell hozza a driver is?
vki ezt irja, vki azt
mondjuk ha vki inkabb gamerkodik en maradnek a 2620-s CPU-nal vagy vagy mas 6core magsabb orajelu darabnal es a megmarado ammo-t inkabb rajabb VGA-ra tapsolnam el, mert nagyobb felbontasban ugyis az szamit inkabb, mint a CPU max orajele
felesleges 40-50k-ert CPU-t venni, ha a +40k-ert eggyel patentabb VGA johet bele, mint ami lenne a tobb core CPU-nal, 6 core felett meg altalaban nem no szamottevoen a game-k thread igenye,. meg az orok pelda Battlefield-e sem -
törölt tag
válasz
hm. nekem van 2646L v3-am. azzal is menne az allcore turbo? mert huvosnek huvos
-
hobizoli
nagyúr
válasz
elobb rendeltem hozza meg 2x8GB RAM-t, de kb egy honap amire megjon
mondjuk addig nem fogok varni vele
ezt is aprilis kozepen rendeltem meg es majus vegen ert Bp-re, aztan meg itt elbenazgattak vele ket hetet, amire megkaptam
viszont arc volt a kuldo, mert 20 USD volt csak rairva, ugyhogy VAM sem volt ra
penteken jott meg, a RAM-t beraktam az i3K-ba a Corsair 2x8GB DDR4-3200-k melle (nyilvan XMP kikapcsolva), siman muxott a vas, nem fagyott le, meg semmi extra nem tortent
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest