Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Tényleg nem érted amit írtam?
Szerinted a kereskedelmi fogalomba szánt 1650-ből majd külön lesz lock-os és lockmentes verzió is? Elég furcsa lenne. Én még nem láttam lockosat, ha mutatsz egyet (és nem ES-t) akkor el fogom hinni hogy van ilyen de egyelőre a saját tapasztalatom az eddig látott procik alapján, hogy a 1620-1650-1660-1680 lockmentes. Felsoroltam hány példányt láttam itt is és külföldi fórumokban is. Olvass utána máshol fórumokon és a leugatós stílust meg fejezd be. Hozzál cáfolatot és akkor legalább én is okosabb leszek de ez a magas lóról lefele kommunikálás amit már tízen éve olvasok itt tőled elég unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest