Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nekem csak 98W korul eszik konnektorbol, ugyan ebben a felallasban. No OC, ellenben van 2db D5-os szivattyu 3-as fokozaton a rendszerben, ami plusz 35W. Tehat azok nelkul, meg a radikon levo 9db venti nelkul ez inkabb 63W.
Ha filmet nezek, akkor 112-115W a maximum, amit lattam a meron.Ugye jo helyzetben vagyok, mert a 3 monitor miatt nem kell OC meg a Ti ala sem. Most, mivel busy vagyok, a 2. Ti ki van kapva a slotbol, aramtalanitva, csak a viz folyik at rajta. Minek zabalja az aramot?
Meg nem dontottem el, hogy eladom, addig meg nem akarom szetkapni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő