Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Történet vége elképzelhető, hogy az alábbi lesz nálam

Átlag userek azt mondják túlárazott vacak mind a gyártó termékei... Lehet, hogy a képen szereplő csúcsmodell 2,5M, de ha ott valami nem épp úgy megy, mint a vele megegyező PC-n 1,5M-ért, akkor valaki lemond, és elmegy meghalni

-
BlackSoft
addikt
Hát én 2013-ban építettem X79-et, és ugye addigra volt BIOS bőven, kiforrt az egész szépen
Valaha volt legstabilabb rendszerem volt a 3930K-val, 3970X-el kicsit gyengébb volt a stabilitás, de az is 10/8-as értékelést kap tőlem. Ez a mostani R5E+5960X 10/3. Ugyanakkor érdekes a teljesítmény... A CPU alapórajelen veri a 3970X-em, ami 4,7-en járt 
(#167) helkis: Hát láthatod, hogy ezt nem csak itt csinálják, hanem mindenhol máshol is. Talán a legnyilvánvalóbb, és láthatóbb az a játékipar, ott is a Ubisoft oldaláról
És érdekes, az AC: Unity-ből készült fél évvel ezelőtti gameplay bugmentes volt, míg a végső változat, amit kaptunk, részemről a valaha látott legbugosabb játék, még akkor is ha, ezeket valamennyire félre tudom tenni, mert a történet teszik, és leköt. R5E is szépen ment, míg meg nem jelent... A kérdés, hogy ezt hogy csinálják? Bűvészek, vagy mik?! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valaha volt legstabilabb rendszerem volt a 3930K-val, 3970X-el kicsit gyengébb volt a stabilitás, de az is 10/8-as értékelést kap tőlem. Ez a mostani R5E+5960X 10/3. Ugyanakkor érdekes a teljesítmény... A CPU alapórajelen veri a 3970X-em, ami 4,7-en járt
És érdekes, az AC: Unity-ből készült fél évvel ezelőtti gameplay bugmentes volt, míg a végső változat, amit kaptunk, részemről a valaha látott legbugosabb játék, még akkor is ha, ezeket valamennyire félre tudom tenni, mert a történet teszik, és leköt. R5E is szépen ment, míg meg nem jelent... A kérdés, hogy ezt hogy csinálják? Bűvészek, vagy mik?!