- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czmorek
aktív tag
Mi értesz az alatt, hogy nincs tuning?
Ugyanúgy tudom állítani a BCLK-t mint előtte engedte.
Mindent tudok állítani lényegében...
A TDP keretet át fogjuk lépni ha akarjuk, ha nem, csak nem mind1, hogy mikor és mennyivel szvsz.
Mondjuk én a leg-leg-leg procival 2696V3 csináltam meg, itt egyértelmű, hogy limites lesz, de ettől függetlenül sokat hoz így is a konyhára.
Ahogy észrevettem már a TDP limit elérése előtt is vesz el szorzókat.
Ezeket valamennyire 'kordában' lehet tartani alulfeszeléssel.
Amiről olvastam és be is vált, hogy 1, vagy 2 magot ha letiltunk akkor 1-2 szorzóval több lesz majd még cinebench multi alatt is, de ettől függetlenül rosszabb eredmény lesz mintha engedném az összes magot.
3DMark viszont nagyon pozitívan reagált 1 vagy 2 mag letiltására.
29428 pont
Akár több magot, vagy magasabb BCLK-t állítottam már el-el vett még egy-egy szorzót 3DMark alatt is. Nem loggoltam, csak az átlag CPU órajelen látszódott.
Moddolás előtt 105.1MHz--ig tudtam elmenni, s úgy olyan 1500ponttal kaptam kevesebbet.
Amúgy beértem volna kevesebb magos procival is ha lett volna hasonló magas vagy magasabb boost mint 3,8GHz.
Így még mindig jó vagyok amiatt, hogy letilthatok magokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest