Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Néhány hónapja binneltem 3db 1660v3-as Xeon-t (1:1 5960X) és a legjobb tuningost megtartottam. Azt akartam használni mindennapos melós/gémer gépnek, de az 1% és 0,1% low FPS-eim elmondhatatlanul rosszak voltak 4,6GHz-es proci, húzott ram és ring mellett is, egy 1080Ti társaságában. Azóta már építettem egy komolyabb gémer gépet és külön van melóra is gépem. Így ez a rengeteg öregebb konfig (20-25 féle összeállítás sandytől rocketig) "bohóckodni" maradtak meg. Benchmarkolni és daily/game-re tesztelni őket, megnézni hogy megy, bírná-e még kompromisszummentesen, elég lenne-e és aztán szétszed és jön a kövi konfig.
Most épp megint az X99-et raktam össze és nem hittem el, de megszűntek a recegések, minden próbált játékban (Rocket League, GTA Online, Control) hozza a jó átlagot ahogy korábban és a minimumok is jók lettek.
Megpróbáltam leszűkíteni, hogy mi okozhatta régen a bajt és valamelyik energiagazdálkodás lesz, mert most full core parking off, max órajelre lockolva megy a gép. Ki fogom próbálni, hogy most a win energy saving okozza-e, vagy valamelyik C-state esetleg, vagy a parking, vagy bármi más.
Addig is itt a jelenlegi stabil tuningról egy screen és egy syspic:
(A ram és a ring még csövesen megy, egyelőre a mag végét keresem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Elden Ring PS5 játék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő