Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
nullpoint
üzenetére
ROG Strix van nekem, meg még egy két fórumtársnak is, nálam az említett USB hiba egyszer jött elő, azóta se. Teljesen problémamentes a deszka, nekem bevált. Nem tudom azért e, mert szerencsém volt, de nekem ok. A korábbi X99 Asusokkal itt is olvastam problémákat, ennek ellenére én be mertem vállalni, nem bántam meg. Fontos, hogy nálam nincs szénné tuningolva, ITBU-val megy csak 3800ig a 6800k. Lehet, hogy ez is befolyásolja a működését egy két rosszabbul sikerült darabnak.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy ne írjunk már le így egy márkát, egyik sem jobb a másiknál, hibák mindenhol lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- i5-10500
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest