Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Win10 felismeri és feltelepiti 98%-át alapból, ezek ilyen egyszerű driverek, pl Audio, LAN, stb.. mennek egyből, nincs vele teendő.
drsanya: 5 mag, késő volt mikor írtam
subaruwrc: azóta feljebb húztam, meg utána olvasgattam, nevetségesen butaságot csináltam a per-core-ral, Windows 10 kinullázza az egész értelmét, végül 4.2Ghz/All-core-sync-kel, 1.305V mellett. 4.3-at is ment 1.35-tel stabilan de jócskán 80 fok közelében harapdál minőségi víz mellett, sőt 4.4-en és 4.5-ön is megy a turbo, bebootol, de stability testeken a 4.4+ elvérzik. Megmaradtam 4.2-n 1.3V mellett, ez a teljesítmény/hő arányban lett a legszimpibb,
Awil: az szép eredmény! Az AURA-t mint mondtam, CSAK AKKOR érdemes feltenni, ha köt az alaplapra szalagkábelt. Különben nincs sok értelme.. mit kapcsolna vele, ha nincs led? Jahogy az alaplapi alap fényeket.. igen, arra jó, de az nem annyira látványos és fényes, mint egy ledszalag. De igazad van, azért azt felrakhatja ha akar csilivilit állítgatni, meg miért ne.
AI Suite-t érdemes felrakni, sokkal egyszerűbb vele a ventivezérlés, egy erősebb hajtás után néha kifújatni a gépet maxon fájdalmas lenne mindig rebootolni. Egyébként le kell szedni auto startról, és nem okoz gondot.. viszont:
SOHA NE ezzel a szoftverrel tuningolj, mert hazavághatja a Win10 telepítésedet.. nálam is voltak gondok, mert úgy zajlik az auto tuning, hogy emeli az órajelet amíg el nem hasal a gép, és utána szépen bebootol ugyanazon a frekvencián.. imádkozhatsz, hogy eljuss újra arra a pontra, hogy visszavehesd! Ez nagyon nagy gondot tud okozni. Az elmúlt 10 évben nem kaptam annyi kékhalált összesen, mint az elmúlt 2 napban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)