- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Jajj ne. Már megint ez a "nincs két egyforma..." dolog. Amikor a VGA-ra írtátok, már akkor is a falra másztam ettől az elmélettől. Pillanatok alatt meg tudtam cáfolni azt is, mivel fogtam két egyforma 780 Ti-t és futtattam rajtuk 8 órán keresztül a Merto benchmarkot. 1% eltérés volt az FPS-ben, a TDP-ben, meg a vGPU-ban. Ami ugye simán lehet mérési hiba. Nem értem minek erőltetitek ezt az elméleti baromságot többen is, amire bizonyíték sincs. Már csak azért sem, mert én viszont bizonyítottam az ellenkezőjét. Valaki egyszer kitalálta és mivel megfelelően misztifikus és megfelelően megfoghatatlan (szerintetek), sok-sok "hiba" ezzel magyarázható.
Egyébként nem is értem, hogy ezek az érvek hogyan állhatnak helyt jelen esetben, amikor nem is erről beszéltem. A dupla teljesítmény azonos fogyasztás mellett dolognak semmi köze nem lehet ahhoz, hogy melyik CPU-nak mennyi a gyári feszültsége. Meg annak sem, hogy gyárilag melyik CPU sikerült jobban és melyik rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest