Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Jajj ne. Már megint ez a "nincs két egyforma..." dolog. Amikor a VGA-ra írtátok, már akkor is a falra másztam ettől az elmélettől. Pillanatok alatt meg tudtam cáfolni azt is, mivel fogtam két egyforma 780 Ti-t és futtattam rajtuk 8 órán keresztül a Merto benchmarkot. 1% eltérés volt az FPS-ben, a TDP-ben, meg a vGPU-ban. Ami ugye simán lehet mérési hiba. Nem értem minek erőltetitek ezt az elméleti baromságot többen is, amire bizonyíték sincs. Már csak azért sem, mert én viszont bizonyítottam az ellenkezőjét. Valaki egyszer kitalálta és mivel megfelelően misztifikus és megfelelően megfoghatatlan (szerintetek), sok-sok "hiba" ezzel magyarázható.
Egyébként nem is értem, hogy ezek az érvek hogyan állhatnak helyt jelen esetben, amikor nem is erről beszéltem. A dupla teljesítmény azonos fogyasztás mellett dolognak semmi köze nem lehet ahhoz, hogy melyik CPU-nak mennyi a gyári feszültsége. Meg annak sem, hogy gyárilag melyik CPU sikerült jobban és melyik rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest