Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Igazad van, nincs értelmesebb megoldás féláron a piacon most sem, ami a C2Dd után érdemi váltás lenne..hogy mennyire unalmasak már ezek a kijelentéseid
Legalább egy nyamvadt filléres Quad Xeont bedobhatnál a lapodba, hogy a GTX460ad procilimitje csökkenjen..oké, tudom, majd ha lesz XY VGA féláron, cseréled azt is
Bocs, de már tényleg nem tudom hanyadszorra olvasok hasonlót tőled 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább egy nyamvadt filléres Quad Xeont bedobhatnál a lapodba, hogy a GTX460ad procilimitje csökkenjen..oké, tudom, majd ha lesz XY VGA féláron, cseréled azt is
Bocs, de már tényleg nem tudom hanyadszorra olvasok hasonlót tőled