- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
Nem tudom, de én ettől nem estem hasra.
Mindig próbálok nyitottam hozzáállni a dolgokhoz, de ennek nem látom sok értelmét(Kizárólag játékos szemmel nézve).
Akinek van egy C2D p35/p45el és ha cserélni akar, akkor vegyen egy Yorkot, azt kakukk. Nem sok értelmét látom teljes lap+ram cserének. De ez csak az én véleményem. Persze a York elfog tűnni. Vagy ott a phenom II amiből jön hamarosan a köv stepping.BlueGene: ez a Clarkdale is érdekes, akkora teljesítménynövekedést nem hiszem hogy hoz egy c2D-hoz képest. Hacsak a York és i5 viszonyára gondolok.
Volt valami 2,4ghz-es példány 4mb cache-l amiről keringtek a neten a super pis eredmények.
Ami inkább érdekes, hogy árban ez a típus(gondolok itt a cache méretre)az e5x00-et vagy az e7x00-et váltja. Mert nem mindegy. Kíváncsi leszek, hogy tudja majd felvenni a versenyt pl egy x3 710el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest