Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Eszerint ca. 10%-os teljesítménynövekedés jár az alacsonyabb fogyasztással. Én viszont egy ilyenbe futottam bele nemrég:
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.htmlNem vágom teljesen ez a táblázat hogy születik, de azért igencsak erős ellentétben áll ezzel a teszttel, és nem tudom melyiknek lehet hinni.
-
Bluegene
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
az i5 legalább másfél-2 évig lesz a középkategóriás zászlóshajója az intelnek
persze eleinte drága lesz és nem éri meg, de később lejjebb viszik az árakat és akkor sokan azt fogják mondani h majdnem olyan jó mint az i7 és olcsó is, tehát megéri, ráadásul a négymagos quadok gyártását lehet befejezik lehet, és attól is erősebb
tehát 1 év múlva lehet azt dogod mondani milyen jó ez az i5
-
keIdor
titán
válasz
DeckardCain
üzenetére
32nm csúszott 2010 Q2-re azt hiszem, de lehet tévedek... szóval lesz bő félév, mire az jön.
Igen igazad van, az X3 a legideálisabb most játékra, bár idén jön a Bioshock 2, Assassin's Creed 2, Mafia 2, Modern Warfare 2 meg egyéb jó játékok. Meglátjuk mennyire használják majd a 4 magot. Lehet év végén már az X4, i5 jobb választás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest