Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Pubszon
üzenetére
igen , itt drasztikus külömbségekkel nem lehet számolni...tehát nagy külömbségeket nem lehet elvárni, csak minimálisat.. egy Q6600 teljesitménye is teljesen kielégitö,, nagyon jó kis procit csinált az intel a Q6600-ból..
egy kicsit még a fogyasztáson csiszoltak, de ez csak annak számit akinél nagyon sokat megy a gép... engem nem érdekel mert én csak hobby szinten használom...értem az álláspontotad, úgy tényleg nem éri meg...
de például egy XEON-Q9300 mint ami syCnek is van az már jobb fajta...
3.4ghz megy 1.16v -al... szerintem menne 3.7-et 1.3v-al...egyébként nekem a Q9400 jön most be az Ár/teljesitmény szempontjából...
annak már x8 a szorzója... a 6MB cache elég mindere....
látok benne tuningfantáziát.. mondjuk egy 8x500-at
-
Zájec
veterán
válasz
Pubszon
üzenetére
ezt rosszul látod és mondod,, alapja nincs a dolognak... ez nem "pénzkidobás" hanem inkább sporolás.. amitöl nem gyengébb lesz..
nem ezen múlik konkrétan a teljesitmény.. ezt láthatod a belinkelt leirésból is...
hiába volt a korábbi szériáknak több cache , az új modellek kevesebb cachel is gyorsabbak voltak... -
válasz
Pubszon
üzenetére
"Ezek szerint, még várnom kell hogy olyat találjak ami 1.3V-on Stabilan tudja a 3.9-4Ghz-et, Q9450-Q9550-ből."
Arra még várhatsz egy ideig csak a jobbikak fognak akkora fesszel menni.

Zájec: Nem tom minek nyomatod állandóan ezt a hülyeséget...énse vennék már Q6600 után 6megásat ha van lehetőség 12megásat venni, azért mer te anno Q9300-at vettél nem kell másra rábeszélni, hogy felesleges a+6mega.
-
keIdor
titán
válasz
Pubszon
üzenetére
1. Elég szar Kentsfield, vagy Yorkfield az, aminek 1,3V kell 3200MHz-hez. Beszéljünk inkább 1,2V-ról. A Yorkfield hűvösebb, mert kevesebbet fogyaszt, viszont a 12MB-os C0 steppinges Yorkfield-ekkel vigyázni kell, mert azoknál lehet még hűvösebb egy G0 Kentsfield. A C0 stepping mindenesetre elég ritka, csak a QX9650 és QX9770-ből van ilyen.
2. Yorkfield-nek kb. 1,36V olyan, mint Kentsfield-nek 1,5V (Intel szerint). Én 1,36V-nál nem is nagyon adnék neki többet hosszútávra, bátrabbak elmennek 1,4V-ig 24/7-re, de ott már vége.
3. C0-t már említettem, de C1 az, amivel találkozni fogsz még egy darabig. C1-es az összes sima Qxxxx proci. Jön/van/létezik még E0 steppinges is, de ilyet még nem igen láttam az országban... lassabban terjed, mint annó Kentsfield-nél a G0.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi