Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz
Locutus
üzenetére
9 centis van rajta, de a felfogatása miatt szerintem csak barkácsolva lehet lecserélni.
Nem nagyon szoktam forgatni, de amikor utoljára néztem akkor nem volt nehéz, pedig legalább 4-5 éves, talán több is, és átlagban biztos megy napi 10-12 órát. Annyi, hogy a motor mágnesei miatt néha "magakad", de ez minden motornál így van.
A következő leállításnál megnézem!
Hangos, vagy mi a konkrét baj vele?
Nem tudom hol vetted, de elvileg 6 év gari van rá.A fordulatonkkal kapcsolatban annyit pontosítanék, hogy teljes terhelésnél felmegy 500-550-re.
-
válasz
Locutus
üzenetére
Ez érdekes. Mert akkor a bios sérült valószínűleg. Nem lehet hogy amikor kilépett a bios-ból, és elmenti amit el kell, volt egy picike áramszünet?
Szerintem ettől még frissítheted, de ezúttal a bios-ból F8-al lépj a Q-Flash menübe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#12412) BeLucZ: Ha annyira selejt, add el, és vegyél egy alacsony vid-es példányt. Sőt, rögtön L830B550-t keress
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speed®
titán
válasz
Locutus
üzenetére
Q6600 szerintem a fogyasztása miatt 25 felett felejtős gari nélkül aprón..Q8300 nem rossz, legalábbis ha megelégszel 3-3.4GHzel, ugyanez igaz a 9300ra is P35ben. Csak akkor vedd meg a 9300at, ha szükséged van VTre, egyéb esetben szerintem nem ér sok pluszt a magpáronkénti 1-1MB cache.
Igazából egy használtból beszerzett 25 körüli Q8200 is bőven okés 7x450en..legalábbis nem éreztem gyengének sehol. Nyílván ha többre vágysz, magasabb szorzójút keress. P35el 450es FSBvel lehet számolni Yorkok alatt. -
-
Speed®
titán
válasz
Locutus
üzenetére
Attól függ mire használod. Ha valami cacheintenzív dologra, ott jól jön a plusz, de egyébként szerintem nem számit olyan nagy mértékben. Talán az egészséges középút a legjobb választás a Yorkok közt, ha találsz jó áron, Q9400.
De a legkisebb taggal sem volt semmi gondom sebességügyileg, szóval ha olcsón akarsz jót, ez sem rossz, csak nem szabad csodákat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kisebb a viszkozitása.

, igaz kicsit alul van feszelve a proci.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)