Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Max hő..Hát nem a hő, a fesz öli meg, így elvileg ok a 75°-is, de..Alacsonyabb hőmérsékleten több feszt is elbír, s egészségesebb. Folyamatos terhelésnél ne nagyon menj 60-65° felé. Nálam alapon (és asszem 3,6GHz-ig) 40-50° között volt bőven Prime alatt.
OCCT jó progi csak..nem túl elterjedt, s ha azzal tesztelsz, nem lesz reális viszonyítási alapod (alapunk) Prime 95. Hő: Nem az számít, hogy milyen program mit mutat. A progik a T.J. Max értékéhez viszonyítanak. Ha Everestbe , Rtempbe stb..ezt 100-ra állítod, mind uazt fogja mutatni.
Vid konyhanyelven: Vcore fesz. Ez az a fesz amin a gyártó (Intel) garantálja Neked, hogy a TE procid hibátlanul tudja a gyári értékeket (8*333). Ez egyedi, minden procinál "más és más" -sok 1forma van. S az alaplapok (reméljük) érzékelik normálisan, s erre a feszre állítják be a procit (normal) bios beállítás mellett. (Kivéve pl Abit, ott alapból ez lesz az adható legkisebb fesz, ezért nem 1xű Abit lapban alulfeszelni.
Real és Core temp kiírja, s evereset "magfeszültség" alatt ha minden ok. Real T-nél (régebbieknél) van(volt) egy min és egy max Vid is feltüntetve. A max a valós (amiről beszéltünk) a min meg a takarékos módhoz tartozó Vid. Ezen határon belül pl a Crystal nevü progival tudsz szorzókhoz külön Vid-et állítani (tök felesleges).
Ha az alaplapod Vdroop-ját hozzáadod a Vid-edhez, s CpuZ szerint terhelésnél a valós Vid-et kapja, na kb ez az a fesz amit az Intel Annak a procinak kitűzött alapórajelre. Alacsonyabb Vid-es procik alul jobban mennek (ez természetes is, hisz alacsonyabb a min.Vid-jük is, viszont..felül melegedősebbek lehetnek, kell nekik a hűtés. S még 1 mondat. Sokszor írják, hogy az Intel szereint a max adható az a 0,8xx-1,3675 vagy ilyesmi tűréshatár felső értéke. Hát..Ez kamu, többet is elbír (jóval), de ezt úgy is érzi az ember. A másik meg az, hogy ez inkább arra vonatkozik, hogy ilyen Vid-del jöttek ki procik, s nem sok köze van a max adható értékhez. Pl. nálam 1,125 a Vid, Nálad meg mondjuk 1,225. Neked semmi gáz 1,4V-mál sem, de én már 1,365V-on..nagyon -nagyon nehezen tudom hűteni (ha tudom)#9794) kicsigeri??? Gyurinknak nem égeti Intel proci a kezét?
(#9795) -Solt-: Sose kötöttem be hangszórót, így nem igazán vok otthon a hangjelzésekben, de.. Nem hinném, hogy proci. Ha az a gáz, az csak csöndben nem csinálna semmit. VGA-t, ramot vedd ki, mozgatsd meg inkább. 400-as táp se lehet kevés.
Körömlakk lemosó
Gondolom nem csupán alkohol, nem egészséges, de ha csak a kupakot érte, az sem okozhatta. Sokan alkoholt vagy sebbenzint használnak, én..én egy nem szöszölő rongyot, elég az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő