Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz keIdor #5197 üzenetére

igen tisztában vagyok vele h jobban "illik" hozzá egy DFI P45-ös lap()amit belinkeltem)

de úgy gondolkozok h ez a lap is tud 430-450 mhz-et(előző tulaj szerint, eén nem tudtam megnézni), nos 8,5*450=3,8 ghz, 12MB cache, nos ezt jelenleg semmi sem fogja meg, gondolom a silent knight röhögve elbírja és a táp is mert 45nm, engem nem a maximális teljesítmény érdekel hanem majdnem olyan jó de több deák ferenccel olcsóbban, most lehet egy 60K-s lapban és egy 50K-s vízhűtéssel nyerek +400mhz-et(+110K) és 5 fps-t a COD4-ben, és??, úgyse merném 4,2ghz-en járatni a drágát, mert halottam már olyat akinek tönkrement mert 4,3ghzre húzta a yorkfieldet

persze később vehetek egy jobb lapot, nem tudom

igazából legjobb esetben 49000-ért veszek egyet(ez a lagolcsóbb) és 16ért eladom az E5200-ast, ez 33K ráfizetés(jó legyen 35-40K) ami jelenlegi jó anyagi helyzetemet tekintve nem sok, csak kérdés h van értelme ;), nem sürgős bőven jó nekem még a kétmagos, csak kiváncsi vok rá

mondjuk megyek szakmai gyakorlatra júliusban, lehet Ausztriába szal utána kéne meglépni, mikor visszajövök a gyakorlatról, addig az ára is eshet még és időm is lesz vele szórakozni

az mennyire számít hogy OEM vagy dobozos?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés