Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szilrobi aktív tag válasz  lipi67

üzenetére lipi67

üzenetéreKedves Uram  Nem vagyok tuning szaki, illetve az beállítások zöme "kínai" számomra, de az biztos, hogy ha 1.275v felett állítok be, akkor süt, pláne 1.325v-on  De homályos emlékeim szerint akkor állítgattam ilyen feszeket, amikor loadline calibration disabled volt, de jelenleg enabled. Persze lehet semmi köze az egészhez De homályos emlékeim szerint akkor állítgattam ilyen feszeket, amikor loadline calibration disabled volt, de jelenleg enabled. Persze lehet semmi köze az egészhez Ha segít, szívesen bepötyögöm a beállított bios értékeket, hogy tisztán lásd a dolgokat. Ha segít, szívesen bepötyögöm a beállított bios értékeket, hogy tisztán lásd a dolgokat.Jelenleg remekül szeled a gép, játékok alatt is hibátlan és fagyásmentes a biosban beállított 1.25v Core voltage értékkel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De homályos emlékeim szerint akkor állítgattam ilyen feszeket, amikor loadline calibration disabled volt, de jelenleg enabled. Persze lehet semmi köze az egészhez
 De homályos emlékeim szerint akkor állítgattam ilyen feszeket, amikor loadline calibration disabled volt, de jelenleg enabled. Persze lehet semmi köze az egészhez  Ha segít, szívesen bepötyögöm a beállított bios értékeket, hogy tisztán lásd a dolgokat.
 Ha segít, szívesen bepötyögöm a beállított bios értékeket, hogy tisztán lásd a dolgokat.