Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
martin66
üzenetére
Halierre a hszmre amire valaszolok nagy baj tortent nagy help kene mindenki!!!
Nem figyeltem ratok nem javitottam meg. mist meg a windosom nem indul. szal nem tudom mi lehet
Ki irta a szokasos kek halalt amit kuldtem. majd ujra bekapcsoltam a gepet es nem indult mert egy masik kek halalt kidobott majd az auto jvitas nem tudja ki javitani. hogy tudom lementi az adatokat errol a tonkre ment windowsrol?? kb30 gb lenne a fobtos adat. Ha be rakjuk egy masik gepbe akkor letudom menteni az adatokat?? VAROM A MIELOBBI VALASZOtokat!! -
lipi67
nagyúr
válasz
martin66
üzenetére
kicsúsztam..Az MCH ref alacsony ahoz a VTT-hez.
A ramoknál meg..Tedd autora s nézd, hogy milyen subtimingeket lő be. Kompromisszumokat kell majd kötnöd, vagy csatornánként belőni (ha a lap tudja) a memókat!
Advanced Click Conrol? 800-900-50-50 körüli kéne, hogy legyen
Advanced Timingben szerintem állíthatod a ramokat páronként is.Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 128GB fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest