- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
szilrobi #19565 üzenetére
amúgy nem a memória sávszélesség és kezelés a mérvadó, - szerintem - mert nekem is volt DS3P és DS3R és ugye UD3R is....
a proci mennyin megy, az a lényeg.... a sávszélesség bőven elég még CL5-ben is mindenre, minimális gyorsulást hozott mondjuk a CL4-es beállítás renderelés alatt, nagyon minimálist....
-
J.J. András
őstag
sziasztok,
egy kérdés: milyen lehet egy Q9550S quad tuningpotenciálja ?
ez milyen FPO ???előre is köszi.... nem is tudtam van a Quadok-ból ilyen energiaspórolós példány
-
J.J. András
őstag
válasz
kicsipapucs #19519 üzenetére
ha eladtad volna 35-ben a procit, nem szedtem volna szét a configom
ebbe én is szerelmes lennék...., de már várom, hogy ebbe a fapados állíts szorzót és+ 5MHz FSB INTEL-érába mikor tör be az AMD vagy ARM egy olyan asztali procival, ami ennyire szabadon tuningolható mint az LGA 775-ös plattformLipi-t hajtja a kíváncsiság - engem inkább csak a teljesítménye a Sandyk-nak - de szerintem ő is, és én is ha leesnek az árak, megtartunk egy LGA 775.-ös plattformot.
Ma itthon vagyok, megnéztem anyum NET-ezős EG31 S2-es gépe egy E5300-as mit tud.... hát ez is alapfeszen megy most 3,15 GHz
mondtam neki, kicsit gyorsabb lesz mától a gépe...., de nem éretette
na léptem, csőváz
-
J.J. András
őstag
válasz
kicsipapucs #19480 üzenetére
E4500-ast odaadom
de nem akarod megvenni hozzá ?
amúgy meg lehet a Q9400-est. ha nem viszem haza karácsonyra a gépet, akkor odaadnám, feltéve ha nem lenne szétfeszelve ... persze
-
J.J. András
őstag
válasz
kicsipapucs #19465 üzenetére
értem, értem
majd 1 év múlva ha eladod, addig a Q9400-essel elleszekaz a baj, érzem a fizetésemen a "világválságot".... így a Q9550ös is úgy jöhet szóba nálam, hogy Vaterán vagy EBAY-en találok véletlenül egyet
köszi az érdemi infókat, a lényeg ennyi maradt bennem: "vegyél bátran L830B550 FPO-s Quadot, mert nem bánod meg"
Lipi elküldte az F13E-s vagy C-s BIOSt, jövő héten felteszem, kíváncsi leszek egy E4500 @ 2,85 GHz (8*355 FSB) eladandó procimból mennyivel többet hoz ki.... remélem egy 365.öt elérek vele így alapfeszen (én alapfesz buzi vagyok)
csokoládé
-
J.J. András
őstag
válasz
lipi67 #19461 üzenetére
megköszönöm
" imre_andras @ yahoo.de " szünetek nélkül a SPAM miatt
figy, de hogyan nincs fent hivatalosan az F10-es BIOS a honlapjukon ?
Van F9 - F11 - F12 , de nincs fent F10-es, pedig volt olyan UD3P vagy UD3R lap nálam, amin emlékeim szerint pár éve F10-es BIOS volt....F13C a tuningkiller ?
várom kíváncsian.... csőváz
-
J.J. András
őstag
-
J.J. András
őstag
válasz
martin66 #19341 üzenetére
ez a Memtest lapjana, ahogy Peti mondja, adjál csak 2,0 voltot a ramoknak, hiszen húzva vannak, ha jól emlékszem...
DOS-os Boot USBre tedd ezeket fel: [Autoinstaller USB Key]
-
J.J. András
őstag
válasz
kicsipapucs #19337 üzenetére
lehet, de az extrem jó lap és proci + memória kell....
szerintem Martinnál kellene a fesz..., meg eleve, egy MEMTEST86+ üdv: András
-
J.J. András
őstag
válasz
lipi67 #19321 üzenetére
hali,
ahogy írtad, és válaszoltam, én is ezt tapasztaltam.... főleg VTT-vel és MCH-val játszottam eddig is, és nálam az alapfesz a NORMAL-ra állított Vcore-t jelenti ...linken a Q9400-esem eredménye, bár ott 1,24 Volt MCH ment,
de most egy E4500-as tesztelek, ez 8*350=2,8 GHz-en fut, normal beállításokon, egyedül MCH 1,16 Volt ás RAMok kapnak 2,14 Voltot....szerintem az egész ..... - proci függő, mert van egy E8200-esem egy EP45-DS3 deszkában, az alapfeszen fut 525*7=3,67 GHz-en.... hétvégén leszedem az MCH-t 1,24 Voltról 1.20 Volt-ra mondjuk
ha lesz szívem hozzá nyúlni.
EP45 UD3R + Q9400 + 8GB DDR2-890
respect :
u.i.: megvan a felvétel az 525 MHz FSB-ről is
ep45-ds3 és a E8200
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- A rend őrei
- Fotók, videók mobillal
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest