- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
darál0w #11809 üzenetére
Köszi a segítséget,bocs ha tömören fogalmazok ,de kénytelen vagyok mert folyamatosan terhelem a rendszert és van mikor percek alatt kifagyok.Most úgynéz ki,hogy 3700MHZ 1.365V nél már 1 órája megy a prime 95 és nemfagy.Nos sikerűlt nagyából frisíteni a számítógépes ismereteimet eről az oldalról: http://gorneck23.extra.hu/P45tuning.html
Most legalább egy két fogalomat megértettem ,pl: mi az a VTT stb.Amúgy azért kell legalább 3.8ghz mer hd5870-es karim van és szeretném teljesen kihasználni anélkűl ,hogy proci limit be ütköznék és a karit visszafoglya ezeket az infókat meg innen szerzem.
http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_hd_5850_5870/friss.html#msg2718
Amúgy ha a régi oprenszerem van Win 7 X-64 Proff lekelene törölnöm mert ezt használtam a régi procihoz(Core2duo E6750) is és szeretném megtudni,hogy nem gáz-e ha csak beleraktam a q9550-es procimat minden uninstalálás nélkűl?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Szemüveges topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest