- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kasa85 #11778 üzenetére
Ok. Akkor a gondod annyi volt, hogy a venti meg a ram ütközött, de 1-3 -ból áttetted a 2-4-be és ok, lett, ha jól értem. Nem tudom, hogy mennyi a vid-je annak a procinak, milyen FPO-ju, de ilyen gyenge nem lehet, ez tuti. S nem is igazán az a baj. A ref stb értékek azért vannak, mert finomhangolni tudod a lapodat. Ki kell tapasztalni. Auto-gagyi- (írhatnám, hogy veszélyes, de..(ezért megölnek majd és kapok a fejemre) direkt kipróbáltam , hogy minden auto. (nem tuningban..csak , hogy mit csinál a lap..) Nem volt optimális, de semmi sem kapott olyan feszt ,ami káros lett volna, akár hosszútávon is.. persze, lehet ha ma csinálnám mást tenne, nemtom..
Azt áruld már el, hogy ha 3,8GHz-re volt szükséged, min, s 8,5-ös a szorzód, miért vettél 800-as ramokat? Ok, hogy ez is-az is hűde megy, de..más a szinkron. S 1:1-ben ..nem bitz.hogy tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest