Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Robi BALBOA #25535 üzenetére
Van itthon hűtőborda amit a fetekre tudok tapasztani, de egyenlőre a célom, hogy elérjem a 9x400-at. Ha ez stabilan fog futni, akkor ez már egész pöpec.
20 másodperc alatt bootolt be a rendszer, amikor sikerült elérnem azt a feszt, amivel már ment a win.
Ha ez stabilan fut, akkor jöhet a 8x450, közben figyelem a feteket, de mint mondtam épphogy kézmeleg volt 9x400-on. Sajna nincs lézeres hőmérőm :/A tápkábelt jó hogy megemlítetted proci985 mert erről elfeledkeztem. egyszer én is jártam úgy egy hitvány mercuri (Muhahha
) táppal még 6 évvel ezelőtt, hogy összeolvadtak a kábelek
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Robi BALBOA #25535 üzenetére
6 fázis (giga p35 széria) fethűtés nélkül olyan 150Wig jó. fethűtéssel olyan 180ig.
viszont a 4pines csatira ügyelni kell, 6+6A felett összeolvadhat a proci tápellátó csatija a tápéval (megtörtént itt a fórumon).
enyhébb tuningra elég, de fogyasztásra tényleg ügyelni kell, csúcsrajáratva sérülhetnek az alkatrészek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest