Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jumbo71 #23852 üzenetére
bocsi, a linkelt oldalon egy aerocool házzal nyit, ami alultápos és az oldalán van egy hatalmas szélkerék. megnéztem megint, és rájöttem nem olyanod van
naszóval: ott egy 120as ventinek hely a gépház hátán. oda szerintem érdemes lenne beraknod egy ventit. berakhatsz nagyobb hűtőt, de szerintem nem az AC7en múlik, hogy melege van a procidnak, a ház szellőzése egyszerűen kevés. esetleg mehet előre és oldalra (a vidkarira) is, de a hátsó tűnik nekem fontosabbnak. ha nincs megfelelő szellőzés, akkor a házban beáll a meleg (tápok 40fokig nem szoktak nekiállni nagyon teperni, az meg már bőven sok). persze ha nincs rajt az oldala, akkor nem, de attól függetlenül a szabad légáramlást akadályozza a ház többi része.
rossz házszellőzés mellett berakhatsz akármekkora hűtőt, meleg lesz. mondom, nem létezik, hogy 15 fokkal gyengébben teljesítsen Nálad az AC7, mint nálam nagyobb órajelen egy codegenben
.
zárójelben: az asztalra rakott gép hőfokban verhetetlen, de olyan 2 fokos távolságra egy zárt, zajcsillapított és nem hűtésre optimalizált ház is meg tudja közelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Vadiúj INTEL Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest