Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz jumbo71 #23852 üzenetére

bocsi, a linkelt oldalon egy aerocool házzal nyit, ami alultápos és az oldalán van egy hatalmas szélkerék. megnéztem megint, és rájöttem nem olyanod van:)

naszóval: ott egy 120as ventinek hely a gépház hátán. oda szerintem érdemes lenne beraknod egy ventit. berakhatsz nagyobb hűtőt, de szerintem nem az AC7en múlik, hogy melege van a procidnak, a ház szellőzése egyszerűen kevés. esetleg mehet előre és oldalra (a vidkarira) is, de a hátsó tűnik nekem fontosabbnak. ha nincs megfelelő szellőzés, akkor a házban beáll a meleg (tápok 40fokig nem szoktak nekiállni nagyon teperni, az meg már bőven sok). persze ha nincs rajt az oldala, akkor nem, de attól függetlenül a szabad légáramlást akadályozza a ház többi része.

rossz házszellőzés mellett berakhatsz akármekkora hűtőt, meleg lesz. mondom, nem létezik, hogy 15 fokkal gyengébben teljesítsen Nálad az AC7, mint nálam nagyobb órajelen egy codegenben:).

zárójelben: az asztalra rakott gép hőfokban verhetetlen, de olyan 2 fokos távolságra egy zárt, zajcsillapított és nem hűtésre optimalizált ház is meg tudja közelíteni.

Új hozzászólás Aktív témák