Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
PH-User #23231 üzenetére
Az is baj a 965P DS3-al, hogy a VRM rész is kevés fázisú a Quad meg nagyon szereti/meghálálja ha sok fázisos proci tápellátást. Persze vannak kivételek de az nagyon ritka.
mod:
G4ga: Nem mész az esküvőre vagy mi van? Hnap akkor át megyek, a cuccokat már össze készítettem nagyjából.
-
G4ga
őstag
válasz
PH-User #23231 üzenetére
amugy ezt irtam én is.
Maga a chipkészlet nem igazán quadhoz való. Lehet egy Duo-ot elvisz de a Quadot nem.
Az Asus nagyon jó lapokat gyárt. Nem akarok a márka vitába bele menni, de lap és lap között is van különbség. Ahogy proci és proci között. Az hogy egy Lapban nem megy annyit egy proci nem biztos hogy a lap hibája. egyszerüen nem szeretik egymást.Az én Quadom vid-je 1.2125. P5E lapban hajtottam ezelött és simán ment benne 4GHz-t is tesztek erejéig. Most 1.344 - 1.352 vel viszi 8*450 be a 3.6-ot. Hidd el egy jobb chikészletü lapban simán jobban menne. Akár egy P35-be, de egy P45 be vagy X38 pedig hasitana mint állat.
Azzal a fesszel lehet magasabb orjelen tudnád hajtani.
Nem szeret kérdésröl van szó, de ennyit tud. ha többet akarsz akkor pedig magasabb feszt kell ami viszont a melegedéssel jár. Ahova lehet kevés a Hyper Tx2. Köztudott hogy a q6600 többsége melegedös tipus. Fütenek mint a diszno. magasabb órajelhez illik egy jobb hütö. Nem véletlen vettem én is anno TRUE-t. Az elején egy AC Freezer 7 el probálkoztam Giga P35 Ds3 ba. Ment is 3.6-ot. de olyan csunyán melegedett mint a diszno. Vettem hütött és lapot és azota ugy muzsikál ahogy az megvan irva!Visszatérve a E6750-hez. nekem 1.375 el vitte a 3.6-ot és abszulute türhetö volt a höfok, az Ac-val. Ugyan ezen a feszen a Quad lehet megsülne a hütöddel. Abszulute nem egy kategoria a kettö.
-
válasz
PH-User #23231 üzenetére
1: Azért felejtős mert az én esetemben pl lapcsere után (P965->P35) ugyanazon órajel eléréséhez kevesebb fesz is elég volt. Meg mint említettem Quddal csak küszködtem a p5b-be, főleg a droop miatt, amíg p35-be már évek óta tökéletesen megy. A quad elött E6300 volt azzal aláírom nem volt semmi gond, ment is mint állat.
2: Igen magas. A Quadok esetében alacson VID-ről akkor beszélhetünk ha 1.2500V legalább, de inkább alatta. És mint mondtam már, ne hasonlítsd a 2magos a 4 magoshoz.
3:
4: Lásd az első pontot. (a lényeg a kevesebb feszen van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Path of Exile (ARPG)
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrotik routerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest