Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tálusz
tag
Amíg az a táp a gépedben van nem erőltetném a tuningot!
Az alaplapod kézikönyve. A 43. oldalon lesz amit írtam. -
tálusz
tag
Az az asrock lap amit említettél, szvsz az sem lenne jobb, már csak a 3 fázis miatt(ha jól számoltam). Ha még feljebb akarod a cpu órajelet tornászni nézned kell vmi jobb fajta lapot(mondjuk aprón, amit a tulaj kitesztelt már).Volt nekem pl. giga p35-ds4-em és az sem volt vmi tuningbajnok, ugye lutri a tuning(430mhz-nél fsb wall), szóval ha lapot vennél mindenképp kiteszteltet.
-
Alister71
nagyúr
Alul feszelve nem hiszem, hogy menni fog a dolog. A P35-be, egyszerűen állíts mindent "normal"-ra, fsb-t állítsd be 400-ra, a szorzót 8-ra, pcie 100-ra. A magasabb fsb több gyorsulást hoz, mint a kis fsb, nagy szorzó. Ramokat természetesen állítsd az fsb mértékéhez, 800-ra, vagy 1066-ra.
-
KaraDani
addikt
Ha nem tuningolni akarsz, csak az alapórajelet, akkor én nem kapcsonám ki az energiatakerékos funkciókat. Rá kellene jönnöd mért nem tudod a CPU multipliert 10,5 állítani. Legújabb biossal illene, vagy ha esetleg az beta bios, rakd fel a legutolsó stable verziót. Másik megoldás, hogy szimplán tolod feljebb az FSB-t, ez amúgy is hasznosabb az egész rendszer szempontjából.
-
*Electra*
csendes tag
Ezt a kérdést passzolom... nem tudom milyen beállításokkal operál a P45-ös chipszett.
(Azért szerintem túl nagy különbség nem lehet
)A P35-ös Asrock nagyon hasonló a Gigabyte-hoz, legfontosabb különbség (a felépítésen kívül), hogy itt a memóriák szorzója jumperes!!
mint a "régi" lapoknál.Nem tudom a P45-ös is ilyen-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mint a "régi" lapoknál.