Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Szép munka
teszel fel olyan képet ahol látszik az hogy mit kell rövidre zárni? -
3shae
aktív tag
-
3shae
aktív tag
válasz
interstate76
üzenetére
Szia!
Köszi, egyébként a te hozzászólásaidat is olvasgattam már

Ilyen filmet nem próbáltam lejátszani az eszközzel, de valószínűleg nem is fogok ilyen minőséget sem tárolni, sem lejatszani a jövőben. (egyszerűen nincs rá igény)
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Érezhetően gyorsabb a bordáktól? Én még nem raktam fel,de mint írtam már itt, nekem is megfordult a fejemben.
Azért sem, mert még nem sikerült úgy kiakasztanom hogy 500-on pörögjön, de az is igaz hogy boostolni sem láttam még 1.83 GHz-re..
Amire azért kíváncsi lennék

-
3shae
aktív tag
válasz
Centaurus
üzenetére
Szia!
Sándor P20 kolléga hozzászólásait nézd át, ő szerintem teljesen kiváltotta az asztali pc-t ezzel az eszközzel. Részemről TV okosítónak használom, YouTube Indavideo, hírportálok, PH! tehát böngészés max 3 megnyitott oldallal. Erre egy touchpados billentyűzetet használok, mondhatni nagy elégedettséggel. Játékra, nagyobb feladatokra az adatlapomon található gépet használom

Javasolnám, hogy először menj el vagy 2-3 Tescoba, és nézd meg hogy van-e mert én 19.990-ért vettem náluk december elején. Egy próbát megér..
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Köszi szépen!
Lapokat hol tudok venni? A másik ami eszembe jutott, hogy a slot1-es cpu-k bordája igencsak jól passzolna ezekhez a Modecomos gépekhez. Ma az járt a fejemben hogy egy p2 p3 borda milyen vagányan mutatna rajta.
Ma megvettem az usb hubot, aktív külső tápos 7port van rajta, gondolom ez elég lesz

Egyébként pont kifogtam a mediamarktban, 5-e ről volt leértékelve 3500ft-ra.Üdv
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Nem semmi hogy ennyi mindent ráaggattál

Köszönöm a választ, ha lejár majd a gari, lehet hogy én is teszek rá ilyen hűtést

-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Szia!
Torrenthez milyen adattárolót használsz?
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Szia!
Ahogy megvettem, átnéztem a topikot rákeresve a modecom kifejezésre. Természetesen láttam a gépedet

Két kérdésem van:
- Hogy lehetne telepíteni az eszközre más oprendszert? Ha lehet akkor milyet érdemes?
- A cpu specifikációja alapján 1.83GHz-ig boostol. Én nem láttam még így pörögni (de hál' Istennek hővédelmi lassulással sem találkoztam még)
Egyszerű netböngészésre és médialejátszásra használom. Sallangok nem érdekelnek, a Win 10 tele van mindenféle ökörséggel, azok nem kellenének.

-
3shae
aktív tag
Sziasztok!
Van ugye ez a kis Modecom PC-m amit tv-re kötve használok mint tv okosítót.
Kérdezem ha veszek hozzá egy vezetéknélküli bill-egér szettet, az zavarni fogja a wifi-t vagy sem?
-
3shae
aktív tag
Sziasztok,
Tescoba vagyok, és beleraktam a kosaramba egy Modecom free mini pc-t most 19.990 ért. Tv okosítónak venném, és kérdezem megér-e ennyit.Őszintén mondom nem szeretnék valami hasztalan dolgot venni, főleg most Karácsony közeledtével. Tapasztalat van valakinek a kis eszközről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
teszel fel olyan képet ahol látszik az hogy mit kell rövidre zárni?