Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

Új történés a Modecom Free Pc fronton. Egészen pontosan én is megcsináltam az úgynevezett bios resetet... :K
    Tehát akkor kezdem az elején. Decemberben bemakacsolta magát a kicsike. Amint rádugtam a tápot világítani kezdett a power led rajta, és ezzel be is fejezte a funkcióit. Ez akkor még nem volt nagy ügy, mert garba go service, és játszanak vele ott. A munkalapra azt írték, hogy bios resetet csináltak rajta. Ez után rengeteget túrtam a netet, de infó egy szálse.
    Kb 3 hete, megint bemakacsolta magát a kicsike. Szerencsére addigra megjött a Rasberry Pi3 -am amiből egy NAS szervert szándékoztam csinálni, és ha már van, átvette a torrent kezelő funkciót is. Közben leporoltam a nagy gépet, és had menjen az...
    Naszóval azért nem adtam fel a dolgot hogy életet leheljek a Modecomba, de mivel infót nem találtam altattam a dolgot, egészen tegnap estig.
    Egy hete ugyan már kifordítottam a panelt, és a rajta levő lítium elemet is levettem pár percre, de nem változott tőle semmi.
    Tehát tegnap este felszívtam a latyakot, és úgy döntöttem kicsit bedurvulok.

Tehát hűtőlapok leszed, lítiumelem kihúz, csatlakozónál rövidre zár, majd az egész úgy darabokban elrak, mert már késő volt...
    Ma délután úgy gondoltam itt az ideje kideríteni, hogy mit is csináltam.
    Szerkezet összerak, tápot neki, és indul mint kisangyal.... :C
    Holnap lesz mivel elütnöm a délutánt.... :K :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés