- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Új történés a Modecom Free Pc fronton. Egészen pontosan én is megcsináltam az úgynevezett bios resetet...
Tehát akkor kezdem az elején. Decemberben bemakacsolta magát a kicsike. Amint rádugtam a tápot világítani kezdett a power led rajta, és ezzel be is fejezte a funkcióit. Ez akkor még nem volt nagy ügy, mert garba go service, és játszanak vele ott. A munkalapra azt írték, hogy bios resetet csináltak rajta. Ez után rengeteget túrtam a netet, de infó egy szálse.
Kb 3 hete, megint bemakacsolta magát a kicsike. Szerencsére addigra megjött a Rasberry Pi3 -am amiből egy NAS szervert szándékoztam csinálni, és ha már van, átvette a torrent kezelő funkciót is. Közben leporoltam a nagy gépet, és had menjen az...
Naszóval azért nem adtam fel a dolgot hogy életet leheljek a Modecomba, de mivel infót nem találtam altattam a dolgot, egészen tegnap estig.
Egy hete ugyan már kifordítottam a panelt, és a rajta levő lítium elemet is levettem pár percre, de nem változott tőle semmi.
Tehát tegnap este felszívtam a latyakot, és úgy döntöttem kicsit bedurvulok.Tehát hűtőlapok leszed, lítiumelem kihúz, csatlakozónál rövidre zár, majd az egész úgy darabokban elrak, mert már késő volt...
Ma délután úgy gondoltam itt az ideje kideríteni, hogy mit is csináltam.
Szerkezet összerak, tápot neki, és indul mint kisangyal....
Holnap lesz mivel elütnöm a délutánt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Google Pixel topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest