Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált. 
Ha az a vastag hővezető szilikon, vagy mi, 6 mm vastag, akkor tudsz a helyére rendelni olyan mini hűtőbordákat, amilyeneket én is használtam. Lehet, hogy ez + egy újrapasztázás meg is oldaná a problémáidat, de a legbiztosabb, ha kivezeted a hőt a házból. Én a helyedben olyan magas hűtőbordát rendelnék, ami épp felér az alsó, vékonyabb fémlemeztől a kivágott ház tetejéig, és akkor erre tudnál tenni egy 80x80 vagy 85x85 mm-est, ami egyrészt eltakarná az esetleges esztétikai hibákat, másrészt megakadályozná, hogy felülről por jusson a házba, harmadrészt pedig jó nagy felületen adná le a hőt.
-
interstate76
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Furcsa. Ugyanolyan anyagokat nézel, mint korábban? Lehet, hogy beporosodott egy kicsit, vagy hogy újra kell pasztázni, mindenesetre ne használd olyan dolgokra, amikkel 80°C fölé megy. Tudom, hogy elvileg 100°C-ig bírja a CPU, de jobb a békesség.
Ha szétszeded, akkor ne csak plusz bordákat tegyél bele, hanem a CPU és - ha van benne, akkor - a meglévő borda között is pasztázd újra!
-
interstate76
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Köszi!

Fúró + dekopírfűrész segítségével vágtam. Egyik esetben sem lett makulátlan a munka
, de mindegy is volt, mert nem látszik ki.Egyébként egy topiktársét is megcsináltam - a változatosság kedvéért az volt a 3. különböző belső szerkezetű Wintel W8-as, amit láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált.
, gari nincs! 

, de mindegy is volt, mert nem látszik ki.